Vesterløkke 14, 5970 Ærøskøbing

242 m2 skøn bolig - flot kig mod vandet til Als og Fyn

Lidt syd for Bregninge i smukke omgivelser med naturskønt kig over markerne mod vandet. En helt vidunderlig bolig i tip-top stand.

Boligen ligger rart tilbagetrukket fra vejen og man kan især fra husets første sal nyde synet af sejlbåde på Østersøen og der er et flot kig til både Fyn og Als.

Ejendommen omfatter boligen på 242 m2 og hertil en fin udhusbygning, som rummer både værksted og 2 garager.

Der er ikke bopælspligt i området, så anvendelsen kan være såvel helårs- som fritidsbolig.

Her er god plads til den store familie og og gode muligheder for at gæsterne kan overnatte.

Huset er i 2022 istandsat med respekt for byggestilen år 1900, hvor det er opført. Den charmerende atmosfære i længehuset er på fornem vis bibeholdt. og så er der en fin ået en virkelig fin udnyttelse af de to etager.

Fra husets hovedindgang er der adgang til gæstetoilet. Dejlig stor og lys opholdsstue og forbindelse til et hyggeligt landkøkken med god plads til et stort spisebord.
Veludstyret med gode hvidevarer.

Værelse / kontor / gæsteværelse og et stort bryggers / baggang med trappe. I den ende af huset findes det store badeværelse med bruseniche, håndvask og toilet.

En vidunderlig havestue, i boligkvalitet - lys og rummelig og med udgang til skøn udeareal med smuk udsigt over markerne,

Første sal er med dejlig stor repos / opholdsstue hvor der i den ene ende er adgang til 2 gode værelser og modsat findes det store master-bedroom og toilet lige ved siden af.

Tilmed er her en super fin udhusbygning med værksted og 2 garager. Skøn gårdsplads og hyggeligt gårdhave miljø.

Med beliggenheden ud til markerne kan man ofte opleve både rådyr, fasaner og harer uden for vinduerne - og af og til kan være så heldig at spotte en havørn, som yngler i området.

Ønsker du en færdig og indflytningsklar bolig med maser af plads i en god kvalitet - så tøv ikke med at få en aftale om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.