Nevadasmindevej 2, 5970 Ærøskøbing

3-længet ejendom - skønt beliggende for enden af grusvej

I smukt kuperet landskab - fredeligt og dejlig ugeneret - Nevadasminde - en smuk 3-længet gård med en stor og rummelig hovedbygning. Her er der mulighed for mere end 250 m2 bolig.

Boligen er under renovering og allerede nu er mere end 2/3 af den imponerende hovedbygning sat gennemgribende i stand med bl.a. isolerede gulve, nye installationer, gulvvarme, isolering og lofter.

Omgivelserne er helt unikke - og ankomsten til ejendommen sker via den store brolagte gårdsplads. Grundarealet er mere end 20.000 m2 og det omfatter en skøn gammel landbohave, store gode græsfolde til dyr - nuværende ejer har benyttet det til heste.

Mulighederne er mange for her er også fine muligheder hvis man drømmer om at blive selvforsynende, etablere en nicheproduktion af grøntsager eller bruge de solide udbygninger til erhverv. Indrette ferieboliger eller bofælleskab.

Den del af stuehuset som er sat i stand indeholder et kombineret køkken / alrum med pejs, værelse / stue og badeværelse med brusebad. (den del kan fungere som en selvstændig bo-enhed)
Stor stue mod haven og udgang til veranda. I det rum er der opsat et midlertidigt køkken.

I stueplan er der så yderligere ca 60 m2 som skal færdiggøres.

Første sal rummer repos og fordelergang. 2 store værelser og 2 lidt mindre samt toilet med brusebad. Tagetagen er isoleret og med gipsbeklædte vægge.

Udbygningerne rummer god solid lade og maskinhal og stald.

Den ene længe er under ombygning og her er forberedt med nyt fyrrum hvor gulvvarmen kan tilsluttes nyt fyr - hvad enden man vælger pille/ brændefyr eller en varmepumpe. Pt opvarmes med oliefyr.

På dette skønne sted kan man udleve drømmen om det gode ø-liv i herlige omgivelser med masser af plads både ude og inde.

Ejer viser frem så tøv ikke med at kontakte Tina på tlf. 4110 1644 for aftale om en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.