Vesterløkke 14, 5970 Ærøskøbing

Smukt beliggende med flot udsigt - tip top bolig

Lidt syd for Bregninge i smukke landlige omgivelser ud til marker - en vidunderlig bolig som de sidste par år er sat flot i stand.

Beliggenheden rart tilbagetrukket fra vejen og med flot udsigt til Østersøen - især fra husets 1. sal. Ud over den rummelige hovedbygning er der en fin udhusbygning med værksted og 2 garager.

Der er ikke bopælspligt i området, så ejendommen kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbolig. Med indretninger der bl.a. omfatter 3 toiletter, så er her plads til familien og overnattende gæster.
Ejeren har med fin sans for æstetikken formået at bibeholde den charmerende atmosfære i længehuset, og samtidig opnået en virkelig fin udnyttelse af de to etager.

Fra husets hovedindgang er der adgang til gæstetoilet. Dejlig stor og lys opholdsstue og forbindelse til et hyggeligt landkøkken med god plads til et stort spisebord.
Veludstyret med gode hvidevarer.
Værelse / kontor / gæsteværelse og et stort bryggers / baggang med trappe. I den ende af huset findes det store badeværelse med bruseniche, håndvask og toilet.

En vidunderlig havestue i boligkvalitet - lys og rummelig og med udgang til skøn udeareal med smuk udsigt over markerne,

Første sal er med dejlig stor repos / opholdsstue hvor der i den ene ende er adgang til 2 gode værelser og modsat findes det store master-bedroom og toilet lige ved siden af.

Tilmed er her en super fin udhusbygning med værksted og 2 garager. Skøn gårdsplads og hyggeligt gårdhave miljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.