Dyssevej 2B, Vester Åby, 5600 Faaborg

Dejlig bolig på rolig vej - ligger ud til åbne marker med flot udsigt.

En herlig bolig med i alt 157 etagemeter fordelt på 114 m2 indflytningsklar bolig samt 43 m2 under-etage i boligkvalitet.
Fra både stueplan og underetage er der flot udsigt over åbne marker mod vandet. Huset fremtræder i virkelig fin og vedligeholdt stand. Her er nyere vinduer, god isolering og veludstyret med alt i hvidevarer. Et godt køb til en attraktiv pris.

Stueplan er indrettet med:
Entre / fordelergang med trappe til underetagen
Badeværelse med bruseniche, håndvask og toilet.
Gæstetoilet.
Stort soveværelse med skabsvæg og 2 værelser.
Funktionelt køkken med god skabsplads og en fin lille spisekrog. Udstyret med alt i fornuftige hvidevarer,
Stor og rummelig stue med god plads til både opholds- & spiseafdeling. Her er der udgang til skøn altan med smuk udsigt over markerne mod vandet.

Underetagen:
Det er en kælder, men den er i allerbedste kvalitet - højt til loftet og det store aktivitetsrum med udgang til en overdækket terrasse, ligger helt fri af terræn, så her er ingen kælderfornemmelse.
Vaske / fyrrum med vaskemaskine og tørretumbler, bord med vask og gasfyr. Praktisk viktualierum samt et stort opbevaringsrum under en del af huset. Her er lavt til loftet, men et fint og tørt depotrum.
Haven som har flere gode ugenerte opholdspladser, er nem at holde og der medfølger en robotplæneklipper med i handlen.
Indkørsel med carport.
Vester Åby ligger bekvemt mellem Faaborg og Svendborg - her er kort afstand til skole, brugs og børnehave. Et dejligt landsbymiljø som rummer alt, hvad der er brug for i familiens dagligdag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.