Østergade 9, 5492 Vissenbjerg

Meget mere end en bedre bolig...

.
Efter 40 års ejerskab af bolig og denne veldrevne og godt beliggende frisørsalon - er tiden nu til at der skal findes en ny ejer.
Super bolig på mere end 200 m2 og en veludstyret, igangværende frisørsalon med 7 klippe- og 2 vaskestationer samt stort personalerum - i alt 68 m2 erhvervsareal.

Så er drømmen at blive selvstændig frisør, hvor forretningen ligger i forlængelse af boligen, så er det nu. Der er sikkerhed for en fin løn fra dag et.

Skøn familiebolig hvor stueplan er indrettet med entre, pragtfuld køkken / alrum - veludstyret med masser af skabe, alt i hvidevarer og god arbejdsplads.
Stor stue / værelse, mellemgang skabe og adgang til badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche.

Første salen er med en hyggelig opholdsstue, stort badeværelse med karbad og toilet. 2 gode værelser og stort soveværelse med masser af skabsplads, og god udnyttelse med indbyggede skabe i skråvæggene.

Frisørsalonen er placeret i den ene ende af ejendommen med egen indgang fra indkørsel / parkeringsområde og her er ud over den store og veludstyrede salon et godt personalerum / baglokale.

Dobbelt carport og godt udhus udført i vedligeholdelsesfrie materialer. Dejlig gårdhave / opholdsareal og en have som er anlagt så den er nem at passe.

Til seriøse købere som ønsker indsigt i forretningens regnskaber står ejer og revisor naturligvis til rådighed med alle de nødvendige oplysninger.

Så tøv ikke med at kontakte ejendomsmægler Niels Thorsen - tlf 2757 0543 for en aftale om fremvisning og yderligere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.