Øster Bregninge 41, 5970 Ærøskøbing

En sjælden arkitekttegnet bolig fra 1959 - uovertruffen håndværk og skønne materialer. Her er smukke parketgulve, originale terrazzo i badeværelse og boligen fremstår i meget original stand med masser af indbyggede skabe med flotte teak-låger.

Spændende indretning i forskudte planer og indretningen er bl.a. med:

Vindfang med originale glasdøre til entre / fordelergang. Her er god garderobeplads og adgang til et smukt originalt køkken med teaklåber og bordplade i massiv træ. Der er som eneste ændring i husets oprindelige plan, åbnet lidt op fra køkken mod spisestuen, så de 2 rum idag bliver til et fint lille alrum.
Fra spiseafdelingen adgang til smuk og lys opholdsstue med vinduesparti mod haven og vandet i helt stuens længde. Her er også en hyggelig pejs.

I det lidt forskudte plan - 4 trin op - findes der 2 gode værelser med inddbyggede skabe og stort soveværelse med skabsvæg og udgang til træterrasse.
Separat badeværelse - helt originalt med terrazzogulv, håndvask, badekar og bidét (defekt).

Toliet med håndvask og ligeledes med terrazzogulv.

God høj og tør kælder med bl.a. kombineret vaske og baderum og ekstra toilet. Stort hobbyrum / disponibelt rum, viktualierum og et par mindre rum - hvor det ene i sin tid tjente som værelse for husets unge pige. Men det er dog ikke bolig.

Der er desuden en god stor muret garage og carport.

Taget er fra 2017 og vinduer og yderdøre i beboelsen er fra 2015 og udført i langtidsholdbart mahogni.

Dejlig stor og lukket have som grænser op til legepladsen og der er fra grunden udsigt mod vest til vandet.

En rigtig fin villa med masser af kvalitet - ring for aftale om en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.