Kirkevej 24, Strynø, 5943 Strynø

Villa "VERA" - en helt vidunderlig bolig på idylliske Strynø

Murermestervilla - det kan man sige om de fleste villaer, som er opført frem til midt i halvtredserne - men her er den ægte vare. Den er nemlig opført af murermester Anton Heide i 1915, og står som reklame for hans faglige kunnen. Man kan se kviste, sadeltag, valmtag, vindfang, veranda med balustrade i forskellige stilarter. (Arkiv.dk)

Og mange af detaljerne findes stadig her mere end 100 år senere. Nuværende ejere har med respekt for den oprindelige byggestil, moderniseret og istandsat villaen, og det betyder at nye ejere kan overtage en indflytningsklar bolig, som opfylder krav til komfort og bekvemmeligheder på bedste vis. Her er bl.a. nye vinduer og døre, isolerede gulve med varme, køkken med hvidevarer fra 2020 og stort skønt badeværelse.

Og så ligger huset på en herlig stor grund på næsten 2.500 m2 - parklignende have, smukt tilplantet og med mange ugenerte lækroge.

Indretningen er således:

Entre / vindfang med malede træpaneler.

Derfra indgang til 2 lyse stuer, begge med smukke høje paneler, malede vægge og hvide lofter.

Her er en rummelig spisestue og franske fløjdøre adskiller den fra den hyggelige opholdsstue med tv-krog og udgang til husets terrasse.

Dejlig stort køkken / alrum indrettet med alt i hvidevarer fra 2020, bl.a. amerikaner-køleskab. Masser af skabsplads og fra køkkenvinduet et kig mod vandet til Strynø Kalv ( især vinterdage )

Der er også herfra udgang til den herlige træterrasse, som giver mulighed for ophold i både sol og skygge, ly og læ hele dagen.

Baggang / bryggers med kombineret vaskemaskine / tørretumbler, skabe og bord med vask.

Husets badeværelse er i en klasse for sig - god plads, væghængt toilet, badekar og bruseniche samt 2 håndvaske i skabsarrangement. Alt i tip-top udførelse.


Første sal som man kommer til ad trappen fra køkken / alrum er indrettet med:

Stor møblérbar repos ( det er faktisk muligt at opdele så man får et ekstra værelse)

Hertil et rart "kontorområde" med indbygget arbejdsplads under kvistvindue.

Skønt stort soveværelse med udgang til sydøst vendt altan og fra både soveværelse og altan, en flot udsigt mod vandet.

Walk-in-closet, med rigelig opbevaringsmulighed.


Det er en overordenlig fin bolig som tilbydes og beliggenheden i Strynø by med den store hyggelige have gør ejendommen helt unik.

Der er gode indkørsels- og parkeringsforhold. Og et nyopført 43 m2 stort udhus / redskabsrum i bunden af haven samt et mindre udhus ved boligen.

Tøv ikke med at bestille en fremvisning af boligen - det er en helårsbolig med bopælspligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.