Tarmen 4A, Strynø, 5943 Strynø

Bolig + herlig byggegrund - flere kan bo sammen !

På skøn lukket grusvej, tæt på byen, købmand og skole - her er en charmerende stråtækt ejendom og med i prisen følger en separat byggegrund på ca. 1.600 m2. På den grund er carport / udhus / orangeri placeret.

Det giver en unik mulighed for, at køber kan etablere et lille bofællesskab eller flere generationer kan slå sig ned på dette skønne sted.

Først på de to grunde finder man den hyggelige bolig, et længehus som oprindelig har været både bolig og udhus, men hvor udhuset nu er en integreret i den samlede bygning. Huset er til den ene side sammenbygget med nabohuset nr. 2

Her er indgang med oliefyr og videre adgang til et kammer / disponibelt rum som er brugt som værelse. Bryggers / grovkøkken med bord med vask og dejligt badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.

Landkøkken med bordkomfur, emhætte, køleskab og indb. ovn.

Herfra åbent til alrum / spisestue med trappe til tagetagen. Bjælkelofter og fyrretræsgulve giver en rar atmosfære.

Rummelig opholdsstue med effektiv brændeovn og fra stuen adgang til lille kontor / gæsteværelse.

Mellemgang (oprindelig entre ) og depotrum / vaskerum med vaskemaskine.

Tagetagen er opdelt i 2 afdelinger med soverum med plads til dobbeltseng og i den anden ende ligeledes et værelse / stue.

Vidunderlig have med gamle frugttræer og mange hyggelige ugenerte opholdskroge. Orangeri med skønne druer og et stort udhus / værksted / carport.

Bag ved huset gemmer der sig en skøn have ( selvstændig byggegrund) som giver mulighed for at opføre endnu en bolig.

Er der flere generationer som ønsker at bo sammen eller ønske om andre former for et bofælleskab på en pragtfuld ø, så er her en unik mulighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.