Korsvejen 1, Strynø, 5943 Strynø

STRYNØ - Herlig ejendom direkte til vandet - 8.700 m2 grund - helårsbolig / fritidsbolig

En sjældent udbudt ejendom direkte til vandet. Her er en vidunderlig og fredfyldt stemning. Huset omkranses af dejlig tilplantet og lukket have, så søger I et sted med mulighed for ro og fordybelse og direkte adgang til stranden, så er her en unik mulighed.

Rart tilbagetrukket fra vejen ligger det rummelige længehus først på grunden og i forlængelse heraf et stort udhus ( tidl. hønsehus)

Boligen fremstår i god og enkel stand. Flere rum med originale trægulve, gl. fyldningsdøre og smukke bjælkelofter og indretningen er med bl.a.:

Entre med adgang til huset rummelige opholdsstue i vinkel. Her er lyst og venligt med syd- og nordvendte vinduer. Og her er også en helt ny luft-luft varmepumpe opsat.


Hyggelig spisestue med plankegulve og bjælkelofter og dobbeltdør med udgang til sydvendt lukket have.

Soveværelse og herfra adgang til lille kammer / påklædningsværelse.

Køkken med god arbejdsplads og herfra adgang til et praktisk spisekammer. Der er komfur, køle/fryseskab, opvaskemaskine og emhætte.

Baggang vaskemaskine og med trappe til tagetagen. Badeværelse med karbad / brus, håndvask og toilet,

Tagetagen er delvis udnyttet og her er der 3 loftsværelser, og stort potentiale hvis der er brug for mere plads.

Det store udhus ( 239 m2 ) t i forlængelse af boligen er et tidl. hønsehus og her er der uanede muligheder for at indrette f.eks. kreativt værksted eller ferieboliger. Herudover yderligere et udhus på 57 m2.

Det er en smuk og solid bolig med en beliggenhed som er helt i top - så tøv ikke med at kontakte os for aftale om en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.