Brokbjergvej 3, 8752 Østbirk

Sjældent udbudt og højt beliggende ejendom - Med solceller og varmepumpe (luft til vand)

Ind ad 125 m grusvej - så finder du~ Kildegaarden fra 1853, omsvøbt af et fantastisk naturlandskab og med et væld af naturoplevelser som f.eks. rådyr, harer, grævling og fasaner.

Mens du kører ind til ejendommen, kan du nyde udsigten til blandt andet herregårdene Urup og Julianelyst.

Ejendommen er løbende moderniseret, så den fremstår velholdt og tidssvarende. Men den kan dog godt klare en klat maling hist og her. Der er blandt andet etableret solcelleanlæg, nedsivningsanlæg og varmepumpe (luft til vand).

Kildegaarden byder velkommen i vindfanget, der fører ind ad den nye hoveddør. Indenfor - i gangen ledes man ud på stort badeværelse med dejlig stor rund og muret brusekabine og masser opbevaringsplads, samt vaskemaskine og tørretumbler.

Dernæst fører gangen ind til stort værelse. Gangen fører videre til trappen til 1. sal samt til et dejligt landkøkken. Her er muret mellem hvert skab, så IKEA skabene (2010) bliver fint rammet ind.

Så er der spisestue med nyere stor brændeovn,~ plads til langbord og med nedgang til en sænket TV-stue med adgang til en sydvendt terrasse.

På 1. salen er der 2 værelser samt endnu en stue med nyere brændeovn.

Fra spisestuen føres man ind til endnu en stue med en brændeovn af ældre dato samt trappe til endnu en 1. sal. I stuen er der 2 dobbeltdøre, der fører ud til en virkelig dejlig gildesal.
I denne afdeling af boligen er også et stort badeværelse, som er med bruse/damp/sauna samt spa-badekar.

På 1. salen er der et dejligt stort soveværelse med skabe, samt stort depotrum.

Desuden er der 2 værelser, som mangler færdiggørelse samt forberedt til badeværelse nr. 3 (adgang fra soveværelset).

Ejendommens 3 længer har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. dyrehold, værksted, depot m.m.

Til ejendommen hører også et maskinhus

Den kæmpestore ugenerede have har flere hyggekroge f.eks. under hasselbuskene eller de store birketræer hvor der også er plads til hængekøjen samt den store græsplæne, som indbyder til leg og boldspil.

Desuden en næsten lukket flisebelagt gårdsplads med søjler og grill-plads. Gårdspladsen er beplantet med roser, figentræ, ferskentræ, forskellige krydderurter og både blå og grønne vindruer.

Der er rig mulighed for at drive et hobbylandbrug eller udnytte den store grund til den pladskrævende hobby. Denne ejendom er særligt interessant for børnefamilien, det naturelskende par eller måske flere generationer under samme tag.

Alle vinduer er fra 1998 eller nyere - Tag fra 2005 - Køkken fra 2010 - 2 brændeovne fra 2013 -~ Solcelleanlæg fra 2013 - Nyeste badeværelse fra 2014 - Nedsivningsanlæg fra 2014 - læbælte fra 2015 - Varmepumpe (luft til vand fra 2020)

Der er udsigt over landsbyen Sattrup, hvor det gode liv leves, med forsamlingshus, legeplads, andre små foreninger samt fællesskaber på kryds og tværs.

4 km til byerne Gedved og Østbirk med brugsforeninger og andre butikker.

Der er børnehaver, skoler og idrætsforeninger i både Gedved og Østbirk.

5 min. fra Yding Skovhøj og Ejer Baunehøj. 6 min. fra afkørsel 55 på den Østjyske motorvej, så man kan komme hurtigt på job i Århus eller i Vejle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.